دریافت پروژه کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چای

هم اکنون فایل با مشخصه ی پروژه کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چای آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.
کلمات کلیدی:پروژه کارافرینی شرکت تولید و بسته بندی چای,طرح توجیهی شرکت تولید و بسته بندی چای,کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چای,دانلود پروژه شرکت تولید و بسته بندی چای,دانلود کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چای,طرح توجیه فنی شرکت تولید و بسته بندی چای,توجیه اقتصادی شرکت تولید و بسته بندی چای

معرفی طرح

1-2-مشخصات محصول

1-1-2- نام و کاربرد محصول:

ایجاد شرکت تولیدی و خدماتی با هدف کاشت ، داشت و برداشت گیاه چای و سپس بسته بندی و ارائه آن به بازار داخلی و خارجی

4-1-2-تشریح مختصر فرایند

ایجاد شرکت تولیدی و خدماتی چای

- شرح فرآیند و اطلاعات فنی مورد نیاز :

مقدمه :

چای که به زبان انگلیسی TEA و چینی TAY یا CHAI نامیده می شود ، به صورت درخت یا درختچه و مخصوص مناطق استوایی و اطراف آن است . بوته چای دارای برگهای ساده ، غالباً پایا ، متناوب و گل هایی معمولا نر - ماده و منظم است . چای دارای دو گونه مهم چینی CAMELLTA SINESIS و آسامی CAMELLTA ASSAMICA و یک زیر گونه کامبوجی می باشد . چای را از سرشاخه های جوان و ترد شامل دو یا سه برگ و جوانه های ناشکفته انتهایی و با عملیاتی چند بر روی آنها می سازند .

چای نوعی نوشیدنی بسیار رایج است که مانند قهوه در ردیف رایج ترین و مهم ترین نوشابه های مطبوع و مورد مصرف در بیشتر جهان می‌باشد .

چای دارای اهمیت غذایی ودارویی بسیاری است . ولی مهم ترین اثر آن تاثیر برروی سیستم اعصاب و در نتیجه رفع خستگی و ایجاد آرامش در انسان است چای دارای مقادیر قابل توجهی پروتئین . هیدراتهای کربن وانواع مختلفی از ترکیبات شیمیایی می باشد . چای دارای اثر انرژی زایی بالایی می باشد . بطوری که یک فنجان چای ۴ کیلو کالری انرژی به بدن می رساند . مصرف زیاد چای می تواند باعث طپش قلب . عصبانیت . اضطراب . بی خوابی و لاغری شود .

خواص چای

چای دارای اهمیت غذایی ودارویی بسیاری است . ولی مهم ترین اثر آن تاثیر برروی سیستم اعصاب و در نتیجه رفع خستگی و ایجاد آرامش در انسان است چای دارای مقادیر قابل توجهی پروتئین . هیدراتهای کربن وانواع مختلفی از ترکیبات شیمیایی می باشد .

تاریخچه چای:

تحقیقات نشان می دهد که بوته چای را در حدود۳هزار سال (ق.م) در چین می شناخته اند . کیاه چای و واریته های آن به حالت وحشی در شمال هند درناحیه ای به نام اسام می روییده . از نظر کاشت و مصرف چین اولین محلی است که این گیاه در آنجا در حدود ۲۷۰۰ سال (ق.م) کشت می شده وبه مصرف می رسیده در زمانهای گذشته کاهنهای بودایی برای کمتر خوابیدن از چای استفاده می کرده اند و افسانه ای دراین مورد هست که می گوید کاهنی بنام بودهیدهارما در مراجعت از ژاپن به خواب می رود و پس از بیدار شدن برای تنبیه شدن مژه های خود را کند وروی زمین ریخت این مژه ها در خاک ریشه داد وتبدیل به درخت چای شد . انتشار این گیاه از چین به ژاپن وهند و از قرن پانزدهم در اروپا کشت چای رایج شد.

کشت چای در ایران:

از اوایل قرن بیستم چایکاری در ایران آغاز شد . قبل از سال ۱۲۸۰(ه . ش ) کشت چای درایران رواج نداشت و ایرانیان قدیم به جای چای قهوه می نوشیدند . به همین دلیل چایخانه های ایران همان نام قدیمی خود یعنی قهوه خانه را حفظ کرده اند .

علاقه دولت ایران به کشت چای در سال ۱۲۸۰ (ه .ش) باعث شد تا سفیر ایران در هند بنام حاج محمد میرزا کاشف السلطنه ماموریت یافت تا چگونگی کشت چای را بیاموزد . ایشان پس از مدتها کار و تلاش روی مزارع چای در هند موفق شد اصول و فنون چایکاری را بیاموزد و با موافقت دولت هند تعداد ۲۰۰۰ نهال چای به ایران بیاورد و آنها را در زمینی در نزدیکی شهر لاهیجان بکارد . پس از آن بود که بتدریج کشت چای در ایران رواج یافت .

ادامه مطلب و دریافت فایل

پیشینه و مبانی نظری فن آوری اطلاعات و ارتباطات وکاربردهای فراوان آن در صنعت:پیشینه ومبانی نظری فن آوری اطلاعات وکاربردهای فراوان ان در صنعت,مبانی نظری فن آوری اطلاعات وکاربردهای فراوان ان در صنعت,پیشینه نظری فن آوری اطلاعات وکاربردهای فراوان ان در صنعت,پیشینه ومبانی نظری, فن آوری اطلاعات وکاربردهای فراوان ان در صنعت,پیشینه تحقیق و مبانی نظری,پیشینه تحقیق,مبانی نظری,مبانی نظری و پیشینه تحقیق

دانلود پاورپوینت توانمند سازی کارکنان:دانلود پاورپوینت توانمند سازی کارکنان,دسته مدیریت ( مدیریت منابع انسانی),فرمت پاورپوینت,تعداد اسلاید 18 اسلاید,مقدمه چالش های محیطی عصر حاضر از نظر پیشرفت سریع فن آوری، افزایش انتظارات مشتریان و ضرورت انعطاف پذیری، سازمانها را به جستجوی راهی برای تداوم بقای خود وادار کرده است در این میان، بسیاری از سازمانها راه حل را توانمنسازی کارکنان تشخیص د

پاورپوینت بیوگرافی گوستاو ایفل و بررسی برج ایفل:گوستاو الکساندر ایفل,بیوگرافی گوستاو ایفل,بررسی برج ایفل,پاورپوینت برج ایفل,تحقیق درمورد برج ایفل,پاورپوینت گوستاو ایفل و آثارش,مراحل ساخت برج ایفل,آثار گوستاو الکساندر ایفل,پاورپوینت بیوگرافی و آثار ایفل,دانلود پاورپوینت تجزیه و تحلیل برج ایفل,تاریخچه ساخت برج ایفل,پاورپوینت بیوگرافی گوستاو ایفل و بررسی برج ایفل

پاورپوینت بررسی کاربرد GIS در سیستم گاز رسانی:پاورپوینت بررسی کاربرد GIS در سیستم گاز رسانی ,مبانی طراحی، گسترش و مدیریت شبکه هاي گاز رسانی شهري, نقش GIS در شبکه گاز رسانی شهري,طراحی و پیاده سازيGIS ,توسعه سیستم Gas GIS (GGIS), اجراي مراحل طراحی، گسترش و مدیریت شبکه گاز رسانی شهري در سیستم GGIS ,

مسائل آموزش و پرورش و ارائه راهکارها:مسائل,آموزش و پرورش,ارائه راهکارها

پاورپوینت سیستم قاب سبک فولادی (lsf) ساختمان:سیستم قاب سبک فولادی (lsf) ساختمان ,پاورپوینت سیستم قاب سبک فولادی (lsf) ساختمان , دانلود پاورپوینت سیستم قاب سبک فولادی (lsf) ساختمان ,سیستم قاب سبک فولادی ,پاورپوینت سیستم قاب سبک فولادی , دانلود پاورپوینت سیستم قاب سبک فولادی ,ساختمان (lsf) ,پاورپوینت ساختمان (lsf) , دانلود پاورپوینت ساختمان (lsf) ,مزایای سازه فولادی سبک,پاورپوینت مزا

پیشینه پژوهش اسانس رزماری بر کیفیت اسپرم خروس ها:پیشینه پژوهش اسانس رزماری بر کیفیت اسپرم خروس ها,پیشینه اسانس رزماری بر کیفیت اسپرم خروس ها, پژوهش اسانس رزماری بر کیفیت اسپرم خروس ها,پیشینه پژوهش, اسانس رزماری بر کیفیت اسپرم خروس ها

پاورپوینت خانه ای برای بازیگر(علیرضا تغابنی):پاورپوینت خانه ای برای بازیگر,خانه ای برای بازیگر,پاورپوینت خانه ای برای بازیگر(علیرضا تغابنی),پاورپوینت,آپارتمان,نمونه مشابهی از خانه های مسکونی,نمونه مشابه,نمونه مشابه مسکونی,خانه مسکونی,نمونه خانه مسکونی,معماری نمونه مشابه مسکونی,تجزیه و تحلیل خانه مسکونی,نقد و بررسی,تجزیه و تحلیل,تجزیه و تحلیل نمونه مشابهی از خانه های مسکونی

مبانی نظری نظام های خاک ورزی و عملکرد و اجزای عملکرد گیاه:نظام های خاک ورزی و عملکرد و اجزای عملکرد گیاه,مبانی نظری نظام های خاک ورزی و عملکرد و اجزای عملکرد گیاه (فصل دوم تحقیق),مبانی نظری نظام های خاک ورزی و عملکرد و اجزای عملکرد گیاه

بررسی ارزش غذایی برگ، ریشه و بوته کامل چغندر علوفه‌ای وسیلاژ آن:ارزش غذایی, برگ, ریشه ,بوته کامل ,چغندر علوفه‌ای,سیلاژ ,تجزیه ­پذیری ماده خشک,تولید گاز, گوارش ­پذیری, خوش‌­خوراکی,پروژه,پژوهش,پایان نامه ,مقاله ,جزوه,دانلود پروژه,دانلود پژوهش,دانلود پایان نامه , دانلودمقاله ,دانلود جزوه